91 dagar i Tanzania

Dag 90 - Hej då

Publicerad 2012-12-12 19:21:15 i I Tanzania,

Idag var sista dagen med alla på Zion, och det blev ett jobbigt hej då... känns som att vi åker ifrån vår familj. Eftersom vi inte har någon aning om när/om vi kommer få se dem igen blev det en riktigt tuff dag, både för oss och dem. Det vi får tänka på är vilka fantistiska månader vi haft, och som vår underbara vän Oswald sa "It's so sad, I wish you can have more days with us. But it's a good memory", och Gerald "I am so sad to say good bye, but i wish to see you again in future. Please dont forget that you have other friends and family in spirit here in Tanzania". Vi kommer aldrig glömma!

Här är lite bilder från igår då vi tog barnen till en pool i närheten som en avslutnings-utflykt, samt lite bilder från idag. Blev inte så många bra från idag dock, då de flesta ansiktena är rödgråtna...


Snart kommer Zion få en minibuss och åka omkring i, men så länge duger detta bra!
Barnen gav oss varsin avskedspresent i form av kangas, som de kom indansande med och svepte in oss i. Omöjligt att hålla tillbaka tårarna när man ser deras ledsna ansikten. Här ber de för oss; att vår resa hem ska gå bra och tack för den här tiden.

Vår avskedspresent till dem!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer