91 dagar i Tanzania

3-årsjubileum ska firas!!!

Publicerad 2012-11-12 15:17:18 i I Tanzania,

Zion Care utvecklas mer och mer för varje dag och bara under vår tid här har vi sett och fått vara med om stora framsteg! Den tionde december firar organisationen 3 år och det ska firas stort med alla barn, änkor, vänner och familjer med sång, dans mat och glädje. För att få möjlighet att bjuda alla som organisationen innebär på maten, behövs det en hel del. Därför slänger vi ut frågan här igen:

Är någon av er intresserade av att bidra? En sån här dag är det kul att göra något utöver det vanliga. Det är en stor dag för hela Zion. 150 kronor skulle t.ex. betyda att alla gäster fick varsin dricka. Varenda krona gör skillnad och ni kommer självklart få se en massa härliga bilder från festen som era pengar kommer gå till!

Bankgiro: ‎461-9011 (Agnes Franzén Broholm)

Kommentarer

Postat av: Magnus

Publicerad 2012-11-13 10:30:42

Hej på tjejer. Det har varit riktigt kul att följa er och ert arbete där nere. Beundransvärt! Det har också blivit många fina bilder (bra köp Linnea) att titta på. Jag har en kompis som flyttat till Malawi och han kommer även vara verksam i Moshi så jag har haft dubbel anledning att hålla koll på hur det ser ut därnere. Kämpa på! Vi ses snart. Magnus

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer