91 dagar i Tanzania

Dag 57 - Senaste dagarna i bilder

Publicerad 2012-11-10 10:36:44 i I Tanzania,

Då var det helg igen och igår åkte Ragna och Gabrielle hem, de andra volontärerna som varit här med oss i tre veckor nu. Avskedsmiddag i torsdags, det var sorgligt! Fick oss även att inse att vår sista dag här också kommer komma så småning om... det kommer bli tungt. Drygt en månad kvar i alla fall, 2 veckor på Zanzibar, och resten med alla våra gosiga barn!


Sarah uppe i köket - där vi alla hjälptes åt att laga en härlig middag

Jenny och Veronica gör chapati - vår nya favorit! Ska testa att göra det själva till dagens lunch tänkte vi. Kan behövas ett lycka till...

Ragna hackar kål

Så fin vy över en gård som ligger mellan barnhemmet och Japhets. Mount Meru!

Mount Meru igen. Här påväg från barnhemmet till daladalan. Ser ut som en kuliss!

Tänkte att det var bra för oss att lägga upp en bild som bevis på att vi faktiskt äter annat än bara socker, ibland... Ikväll blir det dock twix igen, men det är ju faktiskt lördag. 


Internet har strulat dom senaste dagarna så det blir lite alla möjliga bilder idag! Här är några från igår, fredag, då vi byggde en mini-farm med barnen.
En bild från gårkvällen också. Vid tolv kom en av våra grannar och knackade på och sa att det var "kvartersfest" med öl och konyagi. Så då blev det ett par timmar på altanerna med tre medelålders män, dricka och gitarr. Vi gillar våra grannar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer