91 dagar i Tanzania

Dag 63 - Destination: Moshi

Publicerad 2012-11-15 09:09:44 i I Tanzania,

Igår var sista dagen på barnhemmet på dryga två veckor. Känns såklart jobbigt att lämna barnen, men det ska bli riktigt skönt med lite turistande ett tag! Börjar semestern med ett par nätter i Moshi, dit vi blivit bjudna till Jakobs värdfamilj, en annan volontär från Sverige som vi träffade för ett par veckor sedan. På lördag är vi tillbaka här på Kundayo och då är det dags att tvätta och packa och allt som nästa resa för med sig: Zanzibar på måndag! 


Hk Guldkrokens handbollsklubb i Hjo har skänkt ett matchställ till barnen som vi gav till dom igår. Jättesöta och jätteglada!


I tisdags var vi ute på vandring i Shangari, byn som barnhemmet ligger i, med en kille som är lika gammal som oss och heter Francis. 

Francis på sitt rum, han bor för tillfället hemma hos en kompis.

På fika hemma hos mama Samueli.
På vandring genom Shangarai. 

Slänger in en bild från i tisdags också då vi gjorde en "festmåltid" efetrsom vi firade två månader! Majs, popcorn, matmuffins och morot! (och självklart twix till efterrätt)


Nu tar vi bussen till Moshi, hörs när vi är hemma igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer