91 dagar i Tanzania

Dag 72 - Alla dessa elavbrott...

Publicerad 2012-11-24 19:20:12 i I Tanzania,

Ledsna för himla dålig uppdatering de senaste dagarna, men har det inte varit elavbrott så har internet inte fungerat. Lägger upp lite bilder nu från det nya stället vi kommit till, Pakachi beach hotel på Jambiani, och från vår cykeltur till Paje idag.

Såhär bor vi nu. Största boendet vi haft här i Afrika hittills med 3 sovrum och kök och vardagsrum som ni ser på bilden... dock inte bästa standarden vi haft. Det är liksom inget "riktigt" tak så alla läskiga djur och kryp kan komma och gå lite som de vill. Hade vit kommit hit direkt från Sverige hade vi nog fått lite smått panik, men 72 dagar här nere har gjort oss (i alla fall lite) härdade! Trots alla sovrum och sängplatser sover vi alla tre tillsammans i ett av dom (det enda rummet där det finns heltäckande tak). Där får inga möss, ödlor, spindlar eller andra oinbjudna gäster smita sig in...Utsikten från restaurangen där vi just nu sitter och myser! Här är det mycket större skillnad på låg- och tidvatten än vad det var i Nungwi. Mitt på dagen når vattnet ända upp till tången för att sedan sjunka undan så långt som ni ser på bilden.Redo för cykelutflykt!


Räsercyklar
 

Kommentarer

Postat av: Pappa Peter

Publicerad 2012-11-25 02:07:14

Vätterrundan nästa
?
Ha Det bra!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer