91 dagar i Tanzania

Dag 18 - REGN

Publicerad 2012-10-01 17:21:00 i I Tanzania,

Ösregn i Afrika - CHECK. Sitter under taket vid restaurangen och lyssnar på regnet. Första skuren sen vi kom hit kom inatt, och nu är den andra i full gång. Den korta regnperioden är på g, lite tidigare i år. Det regnar dock inte konstant, idag har det t.ex. varit soligt hela dagen.

Imorses fick vi lite fika hos Rebecca och Japhet. Te och nyrostade jordnötter! Det ersatte den annars dagliga grötfrukosten. 

Igår var vi inne och lunchade i centrum, mmmmm. Vi har hittat ett jättemysigt fik där vi säkert kommer hänga en hel del i höst, Africafe. Det är ganska mycket västerlänningar där, vilket är en av anledningarna till att vi gillar det. Så otroligt skönt att få vara lite turist emellanåt när resterande spenderas helt afrikanskt med lokalbefolkningen.
 


 
 

Kommentarer

Postat av: Mamma Mia

Publicerad 2012-10-01 17:56:42

Härligt att se att ni njuter lite av livet emellanåt =)Kram till er alla tre =)

Postat av: Lisen

Publicerad 2012-10-01 19:12:32

Vad skönt för er! Njut av tiden. Kram <3

Postat av: Monica

Publicerad 2012-10-02 22:33:18

Hej!!! Om Ni undrar vilken Monica så kommer svaret: precis kommit hem från After Work med mamma Christina och jag är även en av Era kunder. Det är väldigt spännande att följa Ert fantastiska jobb!!! Ni jobbar på mycket bra. Filmen med ödlan var underbar:)

Svar: Hej! Roligt att du följer oss och tack så mycket! Ödlan var inte så underbar själv tyvärr... :)
jamboafrika.blogg.se

Postat av: INGA B.

Publicerad 2012-10-03 22:05:34

Hej! Om ni undrar vem jag är så var jag på After Work med mamma Christina igår! Är också en av era kunder. Ni jobbar med stor energi o det är spännande att följa ert arbete. Jag var på Zanzibar år 2000 efter att ha varit på en fantastisk safari i Kenya.På Zanzibar bodde vi på Breezes Hotell som låg ganska långt ifrån flygplatsen. Fantastiska bad o god mat njöt vi av på vår semester på Zanzibar.Lata dagar hade vi där!!! Önskar er en fin vistelse på Zanzibar om ni väljer att åka dit!Safari är också en fantastisk upplevelse om ni väljer att göra det!

Svar: Hej! Kul att höra från dig. Vi ska absolut till Zanzibar och tack för tipsen. Ha det så bra!
jamboafrika.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer