91 dagar i Tanzania

Dag 24 - Tji på slappsöndag

Publicerad 2012-10-07 18:02:00 i I Tanzania,

Hade planerat en lugn söndag med så lite aktiviteter som möjligt förutom svängen till supermarketen medan lägenheten städades. Men tji fick vi! På vägen hem därifrån hörde vi våra namn ropas från en bil, det var Rebecca och Egla som åkte runt och letade efter oss då våran telefon inte gått att ringa till det senaste dygnet. Ren tur att de såg oss! De berättade att det kommit en grupp med kockar som ville bjuda barnen på mat. Det lagades massor med mat och det räckte till många fler än bara barnen. Så vi, barnen, änkorna, familjerna runt i kring och alla härliga familjemedlemmar åt oss mätta på buffén vi bjöds på. Blev riktigt mätta, och det var en jättemysig eftermiddag! Lägger upp bilder imorn. 

Nu har vi i alla fall fått lite tid över och tänkte göra så lite som möjligt innan nya arbetsveckan börjar imorn. Laddar upp med Linnéas bananpannkakor. Mmmmm. 

PS. Här är en film från när vi dansade med massaierna igår, hehehe...
 
 

PS 2
. Igår hade vi även varit här en fjärdedel av tiden! Men ta det lugnt, vi är oss lika.
Dag 1 - Dag 23

Kommentarer

Postat av: Mamma Mia

Publicerad 2012-10-07 20:42:43

Låter som en härlig söndag och vilken rolig dansfilm ni lagt upp =)

Postat av: ann alfredsson

Publicerad 2012-10-12 20:15:31

Jösse Linnea vad ni fixar till det!! Jag jag tar med mam,ma din och gör samma som ni!! Ni verkar ha det så bra och vad skönt att man kan göra något för andra. Ha det allra bäst

Svar: Ja det tycker jag låter som en väldigt bra idé! Kom ner medans vi är här så ska jag visa er allt jag kan :D Ha det bra du med!
jamboafrika.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer