91 dagar i Tanzania

Dag 26 - Återkommer imorgon

Publicerad 2012-10-09 17:47:00 i I Tanzania,

Internet har legat nere hela gårdagen och nästan hela dagen idag också, så vi väntar en dag till med bilderna från lunchen på barnhemmet i söndags. Slänger upp några från pannkakssöndagen istället! Samt en film på när Linnéa gjorde sönder toaslangen igårkväll......... Hörs mer imorn om internet är med oss!


Det här var söndagens finmiddag. Vi har bara en stol så när det är mörkt och vi måste sitta inomhus så är det golvet som gäller. Sen har vi bara två gafflar och ett glas och en mugg (har råkat göra sönder en mugg och ett glas också...), så vi turas om med glasen och med att äta med sked. Kanske inte är som finmiddagar hemma, men mysigt har vi det!!!


Rastlös och mätt Hanna
Kände sig smart när hon hängt upp linor på toan att hänga sin tvätt i - mindre smart när vi kom in senare och såg att toaslangen hade gått sönder, ops!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer