91 dagar i Tanzania

Dag 33 - "Målning"

Publicerad 2012-10-16 17:21:00 i I Tanzania,

Imorses när vi tog daladalan till barnhemmet var vi helt inställda på att börja måla taket, men man tycker vi borde vetat bättre nu efter en månad här - no hurry in Africa! Självklart blev det inte målning idag heller...
Inte för att det gjorde oss något särskilt men. Istället har vi ägnat dagen åt att spackla in väggarna!Daladala-resor gör folk tvingade att lita på varandra här nere! Hoppar man på en full daladala har man inte mycket annat val än att lämna över sin väska till någon person längre in som eventuellt har plats att hålla i den... men resan igår slog verkligen alla rekord! En kvinna med ett litet barn, säkert inte mer än några månader, hoppar på och lämnar oberört över sitt barn till en man i fram på bussen medan hon själv trycker sig in längst bak. Så kan man ju med göra, vi slutar aldrig förvånas här nere!
 
 

Kommentarer

Postat av: Lisen

Publicerad 2012-10-16 20:46:25

Herregud, vilken grej!
Snacka om att ni får uppleva mycket och annorlunda :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer