91 dagar i Tanzania

4 dagar kvar - Dagen efter disco

Publicerad 2012-09-09 21:53:00 i Inför resan,

Discot igårkväll blev jättelyckat, över förväntan! Cirka 120 stycken härliga barn kom och dansade så det gungade på Stenstorpsskolan - och alla var nöjda, såväl barn som deras föräldrar! Och vi såklart! Det känns riktigt bra att vi samlat ihop en hel del nu som vi kommer kunna använda endast till att förbättra barnhemmet sen.

Tack till Mia, Lisa, Ellen, Johannes, Lina, Marcus, David och Emil för hjälpen under kvällen!
Och tack till Johan för lånet av ljus och rökmaskin + dansklubben i Hjo för lån av ljud!

Nu är det bara 4 dagar kvar, och det blir en hel del "hejdån" i dagarna. De sista viktiga sakerna ska även köpas, packningen kollas över, och nerverna försöka lugnas. Man blir himla nojjig när man lägger sig på kvällen och tankarna börjar vandra iväg till vad som kan hända, och om man verkligen tänkt på allt. Men det blir nog bra detta nu, lite nervositet hör väl till och det känns som om vi har koll på det vi behöver!


Grym kille från igårkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer