91 dagar i Tanzania

7 dagar kvar - Förberedelser och åter förberedelser

Publicerad 2012-09-05 23:45:00 i Inför resan,

Imorgon är det exakt en vecka tills vi sitter på planet söderut!

Det är lite dåligt med bloggning just nu, för det mesta vi håller på med nu är förberedelser (vilket inte är jättekul varken att blogga eller läsa om).
I veckan har det varit tid för inköp av nödvändigheter, test av blodgrupp, planering av lördagens disco, träff med en del nära och kära man inte kommer se på ett tag och liknande aktiviteter.
Vad vi har hört så verkar det som att många av Stenstorps barn kommer komma på discot också, så det känns jättekul! På fredag blir den en heldag med fix och trix med ljus, ljud och godisinköp.


Idag har jag även hunnit titta på en kamera så vi kommer kunna ta många fina bilder där nere. Det är så kul att ha bilder i efterhand och kunna se tillbaka och minnas allt man varit med om. Dessutom kommer vi förhoppningsvis kunna dela med oss av mycket här på bloggen!
Tyvärr är jag ingen expert när det kommer till fotografering, så om någon kunnig läser detta får ni gärna ge tips!

Är ute efter en inte allt för klumpig (stor, tung) kamera, men som ändå tar bra bilder jämfört med en vanlig digitalkamera. 
Blev tipsad i affären om denna som dessutom har riktigt bra zoom, någon som vet något om den?  

Nikon P510Nikon P510
Nikon P510 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer