91 dagar i Tanzania

Dag 5 - Lost Girl

Publicerad 2012-09-18 17:04:00 i I Tanzania,

Tillbaka efter ytterligare en dag på barnhemmet. Känns fortfarande bra och nu har vi även börjat diskutera med Japhet om vad som behövs. Så på fredag är det vi som börjar bygga tak! Ska bli jättekul att hjälpa till. Det finns jättemycket att göra och alla pengar behövs verkligen. 

Blir inte så mycket mer nyheter än så idag, vi tänkte skypea lite med våra familjer innan det blir mörkt. Sen ska vi äta och mysa lite med UNO. Vi hade laddat med jättemycket filmer och serier på Linnéas hårddisk innan vi åkte hit. Den glömde vi på Agnes matbord. Hanna hade också fixat, hon skulle ladda ner Lost och Desperate Housewifes. Lost blev någon mindre välkänd serie vid namn Lost Girl (?) och Desperate Housewifes var dubbat på ryska. Tack Hanna! UNO i all ära -men i 91 dagar..?

Fick också en rolig kommentar på vårt senaste inlägg av en tjej som bott här på Kundayo förut!

"Sen tänkte jag fråga om ni ha testat att trycka på knappen för att få varmvatten? Vi missade det i några veckor när vi bodde där tills vi upptäckte knappen bredvid lampknappen vid köket ;) haha lycka till! :)"

Tack Malin, ska testa detta direkt! 

Kommentarer

Postat av: Maria Hellström

Publicerad 2012-09-18 21:23:31

Hej på er! Ni verkar ha det helt fantastiskt, jag är avundsjuk när jag sitter i skolbänken dag in och dag ut på dystra västerhöjd medan ni är med och förändrar världen! Så jag och mamma undrar om man fortfarande kan sätta in pengar eller har det blivit försent?!
Hoppas att det fortfarande går så att vi iaf kan hjälpa till litegrann!

Kramkram från ranstad!

Svar: Hej! det går jättebra att sätta in pengar under hela vår resa:) hälsa gärna västerhöjd, det är faktiskt inte så dystert. ta vara på dagarna där nu:) kram! hälsa nisse en kram
jamboafrika.blogg.se

Postat av: David

Publicerad 2012-09-26 10:45:26

Haha tur att ni har barnen att umgås med så behöver ni inte ha så mycket serier! Kanske kan skicka något paket till er med lite svenska saker och kanske ett usb med någon trevlig serie på? Puss!

Svar: Gärna något ätbart (gooodis) eller annat roligt :D Usb har vi påväg, men tack för att du tänker på oss <3 PUSS!!
jamboafrika.blogg.se

Postat av: David

Publicerad 2012-09-26 19:01:20

Vad ska man skicka till för adress? ;)

Svar: Agnes Broholm Linnéa Dahlén Hanna BrobergKundayo serviced apartments lodge
Plot No. 208
Block GG
Kimandolu Moshi Rd
P.O. Box 1749
Arusha

:D kram på dig!
jamboafrika.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer