91 dagar i Tanzania

Ett dygn i Amsterdam

Publicerad 2014-06-08 00:05:17 i Allmänt,

23.47 och vi har precis ätit middags- följt av tårtbuffé. Om allt hade gått som det var planerat skulle vi suttit på flyget påväg till Nairobi just nu, men ibland gör det ju visst inte det. Efter trasiga broar i Töreboda, utrymda flygbussar och förseningar sitter vi nu på ett flott hotell i Amsterdam istället. 

Vårt första flyg var försenat vilket gjorde att vi inte hann med vårt andra flyg, vilket i sin tur betyder att man blir ombokad till nästa. Tyvärr så var det flyget fullbokat. Därav har vi nu 24 timmar att döda i Amsterdam innan vi gör ett nytt försök att nå Nairobi och så småningom Arusha. Det kan bli intressant! Vi har snott lite kartor här på hotellet och planerar en fullspäckad turistdag på stan.
 
Mer detaljer om vår otursfyllda resdag får ni från Arusha, förhoppningsvis på måndag!

Optimisten, pessimisten och realisten. Sekunderna efter beskedet om att vi inte skulle hinna med flyg nummer 2. Känns dock bättre efter den där tårtbuffén. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer