91 dagar i Tanzania

Framme

Publicerad 2014-06-09 17:16:00 i Allmänt,

ÄNTLIGEN i Arusha och på plats i lägenheten - en större än den vi hade sist! Däremot har inte oturen riktigt vänt än, utan våra väskor blev fast i Nairobi. Så det blir ytterligare en dag att överleva på handbagaget, börjar känna oss "lite" sådär halvfräsha nu... men inte hela världen!
 
Som sagt så blev vi ju fast ett tag i Amsterdam, men vi utnyttjade dagen och gick upp tidigt för att åka in till centrum och försöka uppleva så mycket av staden som möjligt. Blev en fin dag, men 2 dygn på resande fot har tagit på oss. När vi kom fram till Arusha idag åkte vi bara en snabbis till barnhemmet för att säga hej. Så himla kul att träffa dem igen och ännu roligare att se de bli så glada av att se oss! Vi orkade dock inte stanna hela dagen så tog en dala dala in till stan och försökte köpa lite mat på knagglig (men väl fungerande) swahili, så nu blir det alldeles strax laga middag och sen däcka i sängarna som numera får plats i samma rum. Känns väldigt lyxigt att ha ett vardagsrum med sittplatser efter att vi under våra tre månader här sist åt alla måltider på golvet.


Försöker dölja den allmäna ofräschheten med i alla fall en välstruken t-shirt...

Framme i lägenheten och avnjuter första lunchen på vår stora altan!
 

Kommentarer

Postat av: peter

Publicerad 2014-06-10 18:39:16

Kul att ni kommit fram! det var väl bara bra att få en extra semesterdag i Amsterdam? sitter på tåget från Stockholm. rest sen halv tre instt så jsg är inte helfräsh sjäv. Ha det bra.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer