91 dagar i Tanzania

Onsdag

Publicerad 2014-06-04 17:19:00 i Allmänt,

Imorgon är det torsdag, sen kommer en ledig fredag full av sista-minuten-fix, och sen kommer lördagen som vi väntat på. AVRESA! Vi är just nu inne i stadiet där man börjar tvivla på om den tidigare sagt pålitliga packlistan verkligen är så komplett som man trott. Med det sagt så förstår ni att den där lediga fredagen kommer att behövas! 
 
Som tidigare nämnt så har barnhemmet utvecklats fruktansvärt mycket sedan vår senaste resa och för att den här utvecklingen ska kunna fortsätta framåt så behövs alla bidrag vi kan få! Dels tar vi gärna emot sakliga gåvor i form av kläder, gamla mobiltelefoner, köksredskap... Vi bor i Skövdetrakten och möts gärna upp för att ta emot era saker. Samtidigt är rena pengabidrag minst lika värdefulla. ALLA ören räknas. 
Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

För er som tycker att internetbanken är krånglig kan man nu även swisha oss. Märk betalningen med Afrika och eventuellt namn.
Swish: 076 - 107 24 57
 
 
De vita säckarna är fyllda med maize och bönor. Det var era bidrag som gjorde det möjligt för oss att få se dessa änkors lyckliga ansikten då de tog emot dessa gåvor. Var med och gör livsviktiga skillnader!


 
 
 

Kommentarer

Postat av: Miranda

Publicerad 2014-06-05 21:30:10

Tycker ni gör något så bra! Och så roligt att kunna följa och verkligen se att pengarna gör skillnad.

Svar: Tusen tack och vad snäll du är, tack för ditt bidrag! Kram
jamboafrika.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer