91 dagar i Tanzania

Vinter

Publicerad 2014-06-14 18:06:55 i Allmänt,

Juni månad är den kallaste här i Tanzania, det är alltså vinter här! Vi är ju inte här med huvudsyftet att sola, men lite dålig research hade vi allt gjort. Senast vi var här var det ju riktigt varmt, så vi hade inte riktigt reflekterat över att det fanns något annat. Hade det inte varit för Kilimanjaro-packningen så hade vi nog fått köpa på oss ett par tröjor här nere. Men då har vi lärt oss att man faktiskt kan komma hem bleka även från Afrika!

På tal om Kilimanjaro så är det inte länge kvar nu, på onsdag börjar vandringen. Idag har vi fått schemat över hur vandringen kommer att vara upplagd och träffat vår guide som verkar superbra, och är taggade men nervösa!!!
Vi ska gå Machame Route, även kallad The Whiskey Route, och det kommer att ta oss sex dagar att kila upp och ner för Kilis 5895 meter. Världens högsta fristående berg. Vad har vi gett oss in på!?

Hanna kör morgondans i kili-kängor

 
 


 
 

Kommentarer

Postat av: Mamma Mia

Publicerad 2014-06-17 14:44:58

Heja på tjejer!!! Det kommer gå fint =)
Kramar <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Välkommen till vår blogg!

Vi är tre tjejer som den 7-25 juni åker tillbaka till vårt saknade Tanzania efter att hösten 2012 volontärarbetat på barnhemmet Zion Care i tre månader. Den här gången ska vi också försöka oss på den stora utmaningen - Kilimanjaro. Hoppas ni vill följa med på vår resa! Kontonummer: 8299-0,933 140 361-9 (Swedbank)

Agnes, Hanna, Linnéa

Kategorier

Arkiv

Sponsorer